Verhuur voorwaarden in het kort

Prijzen: Per stuk en exclusief btw.
Prijzen zijn geldig vanaf 01-01-2022, wijzigingen onder voorbehoud. De minimale huurperiode is 1 dag (8 uur), een week is 5 werkdagen (40 uur).

Verzekering: De kosten voor de schadeverzekering zijn niet bij de prijs inbegrepen en bedragen 8% van de huursom.
Het eigen risico genoemd in lid 23.d bedraagt €350,- voor klein materieel, €1500,- voor midden groot materieel en €2500,- voor groot materieel.  

Risico: Tijdens transport, laden en lossen is het risico van verlies of beschadiging van de gehuurde goederen voor rekening van de huurder.

Gebruik: De gehuurde goederen dient u te retouneren in dezelfde staat als bij het in ontvangst nemen van de goederen. Reinigingskosten zijn voor rekening van de huurder.

Brandstoffen: De brandstof/mengsmering is altijd voor rekening van de huurder. De machines worden met een volle tank geleverd en afgetankt bij retour.

Slijtage: Slijtage aan diamantzaagbladen en -boren worden per mm in rekening gebracht, met een minimale slijtage van 2 mm.

Borg: Op verzoek kan een waarborgsom gevraagd worden van de huurder.

Legitimatie: Bedrijven dienen op verzoek een uitreksel van het KvK (NIET ouder dan 1 jaar) te tonen, alsmede een geldig (orgineel) legitimatiebewijs van de bestuurder. Op verzoek kan een waarborgsom worden gevraagd.
Particulieren dienen een geldig ORGINEEL legitimatiebewijs te tonen, alsmede een bankpas waarvan de naam op de bankpas gelijk is aan die op het legitimatiebewijs. Per artikel wordt er een waarborgsom gevraagd.
Deze waarborgsom dient per ideal te worden voldaan en wordt na 2 werkdagen weer teruggestort op naam van de bankpashouder.
Tevens behouden wij ons het recht voor om gehuurde artikelen niet mee te geven wanneer er twijfel bestaat over de echtheid en de herkomst van de legitimatie.

Algemeen: Artikelen op de afbeeldingen kunnen afwijken van de orginele artikelen. Type- en spelfouten voorbehouden. Prijswijzigingen, productwijzigingen en/of assortimentwijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

Wanneer u iets zoekt, maar u kunt het niet vinden, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0317-621115 of stuur ons een mail met uw vraag naar: info@verhuurcity.nl